piotrek920101 napisał(a):grzes a do 15 mi wejda te tarcze od omy b ? bo zimowki mam na 15
a co omegi b niby nie jeżdżą na 15 calowych felach, pewnie że wejdą tylko przed montażem większych tarcz zaopatrz się w jarzma i zaciski

piotrek920101 napisał(a):grzes a do 15 mi wejda te tarcze od omy b ? bo zimowki mam na 15
piotrek920101 napisał(a):
grzes a do 15 mi wejda te tarcze od omy b ? bo zimowki mam na 15
a co omegi b niby nie jeżdżą na 15 calowych felach, pewnie że wejdą tylko przed montażem większych tarcz zaopatrz się w jarzma i zaciski
piotrek920101 napisał(a): a przeciez oma a i b to to samo jezeli chodzi np o zawieche
piotrek920101 napisał(a):2014 rok produkcji
Drazki wymienione. zbieznosc zrobiona. Cos mowil mechanior o tulejach z przodu wachacza ze beda do wymiany za jakis czas. Na szarpakach nic nie wykazuje. Z tylu zawiecha tez ma znaczenie ?
Ale ogolnie opona 225/45 dobrze sie spisuje w koleinachU mnie wyciaga mnie strasznie na gore koleiny jak najade na jej bok.
Hmm mi sie podoba. Takie alu od poczatku w glowie siedzialy. Jeszcze zaloze sprezyny od omegi b -35mm
A wedlug Was jakie by pasowaly? Podeslijcie![]()
ryba nie, juz tam mialem. sa plany zeby klar z nich zedrzec i wypolerowac na polysk, chrom. podobno tak sie da. omegator tak ma wlasnie![]()
grzes a do 15 mi wejda te tarcze od omy b ? bo zimowki mam na 15
piotrek920101 napisał(a): ale to tarcza zacisk klocki i jarzma bede potrzebowal
jaggi napisał(a):irmschery
do dedesa 2.0 będzie ciężko...
dedan2412 napisał(a):Tył może być z A3000 -20mm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników