pheonix napisał(a):diobol pokaż mocowanie słupków do podłogi.
http://www.126fan.pl/www/klatka.htm
Poczytaj sobie, bardzo dobra lektura. Rozjaśni kilka rzeczy
pheonix napisał(a):diobol pokaż mocowanie słupków do podłogi.
, tak do porzygania ) można uznać temat za zamknięty i następny zrobiony krok na przód 

Brayan napisał(a):No nie ma co gadać ... kozak jesteś
gross57 napisał(a):diobol
Ty ta mante szykujesz na jakies rajdy,wyscigi cos takiego? czy tylko i wylacznie dla siebie do jazdy w weekendy?
wiadomo ze bedzie sie szaleć , ale wszystko w granicy rozsadku a czasem ktoś może mi wyskoczyć na czołówke i bede sie musiał ratowac ucieczka do rowu tak jak ktoś tu ostatnio pokazywał fotki omegi prawie bez przodu chyba paweł ,i to było głównym powodem , poprostu strach mnie obleciał , dodatkowo jest to jakies usztywnienie bądź co badź prawie 30 letniej karoseri z ciężkim 3.0 na pokładzie
a właściwie mocowanie foteli które sam robiłem juz nie odpowiadaja tym przepisą jak i sam fakt że kubły są bez homologacji rajdowej , tak jak i pasy powinny być przynajmniej 4 punktowe a mam trzy punktowe za to wszystko nowe i dla mnie wystarczy 

jaggi napisał(a):szacun za profi robotę![]()
jak będę u rodzinki w Zabrzu bankowo wpadam do twojego monster garage z![]()
oblookam co nieco przy okazji![]()
Div napisał(a):Bo Ty nie wiesz jeszcze jak powstają homologacje na kubły
Nice robota.
szczepanek napisał(a):patrzyłem na zdjęcia tego momentu pracy ale nie widzę tego czy tunel był przerabiany

szczepanek napisał(a):nie potrzebuje się logować na forum manty bo nie mam z czym się tam logować

Powrót do Monza, Senator A, Rekord, Kadett
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników