dobra powiem wam o co chodzi, na swoje pytanie mam już odpowiedź od brayana..... i tyle... ale możecie poszukać jeszcze czegoś tańszego jak wam się chce... bo 100 zł to za duużo
bc nie kupuj nigdy tego radia do którego dałeś link a mianowice DALCO. to szrot totalny mam takie i jak chcesz to sprzedam za połowę ceny albo nie bo się będę musiał później tylko wstydzić. ogólnie to nic w tym radiu nie działa porawnie nie polecam lepiej już chyba bez muzyki jeździć.
Dalco nikt nie chwalił a Mediona owszem. Jak masz w domu jakiś niepotrzebny odtwarzacz mp3 to wtedy możesz kupić jakiś markowy odtwarzacz kasetowy z RDS i będziesz sobie podłączał tą mp3 pod kabelek wprowadzony w schowku. Możesz jeszcze kupić takie coś http://www.allegro.pl/item917216339_mp3 ... ot_fv.html
Moim zdaniem nie ma sensu kupowac tych transmiterow,slyszalne sa wyrazne szumy przy sluchaniu muzyki (przynajmniej w egzemplarzach z ktorymi ja mialem do czynienia)
to je ino racja, tylko że nie 200 zł, a cza 300 zł co najmniej. Wtedy wybór firmy nie gra roli... każda firma startuje od takiej ceny, więc chyba wezme alpine.. uuups alpine od 500 zł.... to będzie jakiś kenwood...