Darex ja mam teraz z omy3000sudi napisał(a):z checia tez zobacze bo nad takims czyms myslemDarex ja mam teraz z omy3000

Darex napisał(a):heheh a ten z 3000 to wiem że masz hehehhe bo masz go ode mnie:P

Darex napisał(a):zostawie orginał.... ten z "kratki" w omie po lifcie może by lepiej wyglądał... poza tym jest troszke inny niż ten co w tej omie... a z 3000 chciałem zakładać ale nie odpowiada mi-lepiej oryginał z chromem wygląda jak dla mnie..
michaloo_ napisał(a):Darex napisał(a):zostawie orginał.... ten z "kratki" w omie po lifcie może by lepiej wyglądał... poza tym jest troszke inny niż ten co w tej omie... a z 3000 chciałem zakładać ale nie odpowiada mi-lepiej oryginał z chromem wygląda jak dla mnie..
Dokładnie... "tuning" omegi A ma się niejednokrotnie tak jak (nie obrażając nikogo) tuning BMW. Czasami pewnych elementów samochodu nie da się zmienić, upiększyć jeśli ktoś patrzy na estetyke to najlepiej wygląda to co nam fabryka dała.
Darex napisał(a):zawieszenie niskie jest, felgi 17, na wiosne 18 już będą:P,,,, dzisiaj pooglądałem dużo zdjęć omeg i faktycznie lepiej nic nie grzebać i nie cudować hehe...
jedynie mozesz sobie przerobic grilla tak jak pokazalem... raczej nic wiecej nie oplaca sie robic....Powrót do Tuning optyczny oraz wnętrza
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników