![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
KoalaMT seryjne. A większe turbo się włożyło, bo mniejsze już ma nabywce 
Div napisał(a):A większe turbo się włożyło, bo mniejsze już ma nabywce
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)

Robert1980 napisał(a):Więc potrzebuje bardziej wiarygodnego dowodu pomiaru mocy silnika o jakim mowa przez 10 stron.
Znasz coś bardziej wiarygodne niz wykres z hamowni??
Dobre!Witam posiadam już to cudo chip od Wicka i po jednym dniu testowania to zrobiłem 200 km prawie powiem krótko zaje.. sprawa oma ożyła. Jadąc na 5 biegu 1700 obr/min i gaz w dechę to kurna tylko skrzydła jej trzeba i lecę . a 1,2,3 bieg na mokrym traci przyczepność.2 bieg i ładnie wgniata w fotel.. nie zauważyłem żadnych efektów ubocznych. spalanie takie samo, narazie nie da się przeliczyć ile dokładnie pali.ale podzielę się jak sprawdzę. a i zauważyłem że na większych obrotach ładniej silniczek chodzi i nawet powiem że tak jakby ciszej pracuje.
a dodam jeszcze że przed chipem mi troszkę telepało silnikiem tak na 1700obr jak delikatnie jechałem a teraz tego nie ma ale jutro dam więcej info
Wicek spalanie to samo nie zauważam różnicy. dzisiaj pojeździłem troszkę już prawie 400 km zrobiłem na chip i oki.na weekend mam wyjazd w góry to się posprawdza motorek. a dzisiaj na kawałku A4 ładnie poszła 210km/h ale najlepsze to nie są te max prędkości tylko to że ładnie się rozpędza i nie trzeba tych 3500 obr wykorzystywać ona robi swoje przy 2500obr
a koledzy co do spalania to nie pali więcej mogę nawet powiedzieć po cichu że deko mniej
Robert1980 napisał(a):jak możesz to wyślij mi na adres robertk12@vp.pl wykres z hamowni bo na tym to prawie nic nie widać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników