sprawdź może będziesz mógł pomoc 
postim napisał(a):witam, moja po mieście spala 22l - ciężka noga czy beznadziejne spalanie- beznadziejny gazownik który nie jest w stanie ustawić dobrze samochodu, koleś słysząc pracę silnika od razu wie że jest wszystko dobrze
![]()
poradźcie dobrego gazownika woj. podkarpackie
po ustawieniu 10l!
Myślę że powinieneś spróbować ustawić gaz skoro masz takie spalanie 
strobom napisał(a):Witam .Moje pytanko mam w mojej Omci inctalacje lpg oczywiscie sekwencja na homologacji pisze ze butla ma 70l a 80% mozna napełnic gazem ostatnio tankowałem i weszło mi 48l i troszke czy to normalne ?czy cos mam przestawione?oczywiscie przed tankowaniem butla była napewno pusta.
PRZEMO napisał(a):Kolego ja mam omcie 3.0V6 i butlę 80L i wchodzi mi też do 60L max. . Też pytałem gazoli twierdzą, że to normalne. 20% niby jest powietrza ...
bullik59 napisał(a):Pali ci stanowczo za dużo,moja w mieście pali max.11 l a w trasie 9.
Maro napisał(a):bullik59 napisał(a):Pali ci stanowczo za dużo,moja w mieście pali max.11 l a w trasie 9.
Na taksie jeździsz czy jesteś emerytem? Żadna Omega tyle nie spali, no chyba że tak jak napisałem.
Maro napisał(a):bullik59 napisał(a):Pali ci stanowczo za dużo,moja w mieście pali max.11 l a w trasie 9.
Na taksie jeździsz czy jesteś emerytem? Żadna Omega tyle nie spali, no chyba że tak jak napisałem.

Ale powtarzam - można tyle wycisnąć.
faynie napisał(a):i spalanie w trasie potrafi zejść do 9 litrów, jeśli odpowiednio dobiera się przełożenia do szybkości i warunków na drodze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników