grzes80808 napisał(a):teraz kto nie wie o co chodzi to pomysli ze maro cos tam ma z tramwestyta![]()
![]()
a nie ma

Maro napisał(a):Jeszcze w moim poście grzebał

grzes80808 napisał(a):teraz kto nie wie o co chodzi to pomysli ze maro cos tam ma z tramwestyta![]()
![]()
Maro napisał(a):Jeszcze w moim poście grzebał
Robo napisał(a):Chcesz dresowóz to sobie go kup.
522 napisał(a):Witam. Od ponad tygodnia jestem posiadaczem ciemnozielonej Omegi B 2.0 z 1994 roku. Jest to BP + LPG (założony w grudniu 2003). I tutaj ciekawostka-pytanie. Z informacji, które udało mi się znaleźć w sieci, premiera B była dokładnie 29 kwietnia 1994. Według papierów, moja Omega pierwszy raz była rejestrowana... 29 kwietnia 1994To możliwe?
Z dalszych szczegółów, samochód w Polsce pierwszy raz zarejestrowano 23 stycznia 2004, ja jestem drugim właścicielem w kraju.
Nie wiem jeszcze, czy jest to wersja 16v czy 8v. W każdym razie, mam pod maską 136 KM. Przebieg: 277 tysięcy km. Z 'usterek' mam lekko wytartą skórę na skrzyni biegów oraz nie działa szyberdachCo do rdzy, jest jej zaskakująco mało - lekko łapie pod tylnym nadkolem po stronie kierowcy.
Z VINem jeszcze nic nie kombinowałem, więc nie wiem dokładnie co, mam, a czego nie mam, w każdym razie: elektryczne szyby z przodu, elektryczny szyberdach i fotele, welurowa tapicerka, ABS, wspomaganie, immobilizer, halogeny z przodu, centralny zamek na pilota, no i brak klimy. Obecnie stoi na felgach 15''. Zbiornik paliwa: 60 l, butla z gazem (w bagażniku): 80 l.
Aha, jeszcze jedno - czy każda Omega fabrycznie miała hak i oznaczenia na tylnej klapie?
Więcej fotek będzie jak Oma wróci od lakiernika - niestety miałem małą rysę na lewym nadkolu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników